Zesde ronde van demonstraties gele hesjes

In Frankrijk wordt vandaag voor de zesde zaterdag op rij gedemonstreerd tegen de regering. Op verschillende plekken in het land gaan mensen in gele hesjes de straat op om hun onvrede uit te spreken over president Macron.

De president probeerde de bevolking tegemoet te komen met een verhoging van het minimumloon en een lastenverlaging voor gepensioneerden. Ook heeft de president een eenmalige bonus van €300 gegeven aan politieagenten die de afgelopen weken zijn ingezet om de demonstraties onder controle te houden.

Eerder deze week waren er verspreid over Frankrijk ook al verschillende demonstraties. Hieronder een kort overzicht.

 

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

 

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]