Video: Pater Daniël Maes over de oorlog in Syrië

Pater Daniël Maes gaf tijdens het openingscongres van het Geopolitiek Instituut Vlaanderen-Nederland een lezing over zijn ervaringen in Syrië. Hierin vertelt hij over de oorlog in Syrië en hoe hij deze vanuit het klooster in Qara, een bergdorpje op ongeveer honderd kilometer van de hoofdstad Damascus, heeft beleefd.

Eerder publiceerden we op Geotrendlines al verschillende columns van Pater Daniël Maes, waarin hij onder meer kritisch schrijft over de rol van Westerse media en van de Verenigde Staten. Ook publiceerde deze Vlaamse pater in samenwerking met uitgeverij De Blauwe Tijger twee boeken over zijn ervaringen in het klooster in Syrië.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.