Video: Pater Daniël Maes over de oorlog in Syrië

Pater Daniël Maes gaf tijdens het openingscongres van het Geopolitiek Instituut Vlaanderen-Nederland een lezing over zijn ervaringen in Syrië. Hierin vertelt hij over de oorlog in Syrië en hoe hij deze vanuit het klooster in Qara, een bergdorpje op ongeveer honderd kilometer van de hoofdstad Damascus, heeft beleefd.

Eerder publiceerden we op Geotrendlines al verschillende columns van Pater Daniël Maes, waarin hij onder meer kritisch schrijft over de rol van Westerse media en van de Verenigde Staten. Ook publiceerde deze Vlaamse pater in samenwerking met uitgeverij De Blauwe Tijger twee boeken over zijn ervaringen in het klooster in Syrië.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]