Veelgestelde vragen

Op deze pagina beantwoorden we veelgestelde vragen over Geotrendlines Insider. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via [email protected]. We proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Waarom een betaald abonnement?
Vandaag de dag is veel nieuws gratis te lezen, maar echte verdieping en analyse vergt tijd en kennis. Wij gaan verder dan de mainstream media en geven u voorsprong door kennis die u kunt gebruiken om uw vermogen veilig door de volgende crisis te loodsen. Op deze pagina vertellen we u meer over de voordelen van een abonnement op Geotrendlines Insider.

 

Waar kan ik de Insider artikelen vinden?
Begin juni 2020 hebben we een nieuwe website gelanceerd voor alle Insider artikelen. Alle abonnees van Geotrendlines Insider zijn hier via de nieuwsbrief van op de hoogte gebracht. U kunt met uw bestaande inloggegevens voor Geotrendlines ook inloggen op de nieuwe Geotrendlines Insider website.

U kunt met uw bestaande accountgegevens voor Geotrendlines inloggen op de nieuwe site. Klik in het menu op Login om toegang te krijgen tot alle Insider artikelen. Na het inloggen komt u op de account pagina, waar u in één oogopslag de status van uw account kunt zien.

Lukt het niet om in te loggen of bent u uw accountgegevens kwijt? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected]. We zullen u zo snel mogelijk helpen. Ook voor andere vragen over de nieuwe website of uw abonnement kunt u dit e-mailadres gebruiken. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.

 

Waarom een aparte website voor de Insider artikelen?
Met de lancering van deze nieuwe site maken we het onderscheid tussen gratis artikelen (www.geotrendlines.nl) en de betaalde analyses en publicaties voor abonnees (insider.geotrendlines.nl). Nieuwe Insider artikelen kondigen we aan op Geotrendlines, maar u wordt doorverwezen naar de nieuwe website om de volledige artikelen te lezen.

Met de lancering van deze nieuwe site krijgen de Insider artikelen meer ruimte en heeft u als abonnee meer overzicht in ons archief van Insider artikelen. Via dossiers en de krachtige zoekfunctie kunt u snel artikelen terugvinden. Ook hebben we de publicaties per thema bij elkaar gegroepeerd. De Insider publicaties hebben een meer tijdloos karakter en komen beter tot hun recht op de nieuwe site.

 

Welke abonnementen kan ik kiezen?
We hebben op dit moment één abonnementsvorm, waarbij u kunt kiezen tussen verschillende periodes.

  1. Doorlopend abonnement: Met een doorlopend abonnement betaalt u €25 per maand via automatische incasso. Dit gaat volledig automatisch, dus u kunt dan net zo lang abonnee blijven als u wilt.
  2. Kwartaalabonnement: Met een kwartaalabonnement kunt u voor €70 drie maanden lang al onze Insider artikelen lezen.
  3. Jaarabonnement: Met een jaarabonnement kunt u voor €250 een jaar lang al onze Insider artikelen lezen. Met dit abonnement bespaart u op jaarbasis €50 ten opzichte van een doorlopend abonnement.

 

Hoe werkt het abonneren?
Abonneren kan heel eenvoudig via de website van Geotrendlines Insider. Op de abonneer pagina vragen we om uw naam en adresgegevens en bieden we de meest gangbare betaalmogelijkheden aan. Zodra we uw registratie en betaling hebben ontvangen maken we een account aan waarmee u kunt inloggen op de website. Indien u een kwartaal- of jaarabonnement neemt sturen we het welkomstcadeau per post naar het adres dat u heeft opgegeven bij het bestellen. Daar hoeft u niets voor te doen.

 

Wanneer ontvang ik mijn inloggegevens?
Zodra we de betaling hebben ontvangen sturen we uw inloggegevens door naar het e-mailadres dat u heeft ingevuld bij het abonneren. Het komt wel eens voor dat onze e-mail met uw accountgegevens in de map van ongewenste e-mail terechtkomen. Vergeet daarom niet de map voor ongewenste e-mails te controleren als u na het abonneren nog geen bericht heeft ontvangen. We sturen de accountgegevens handmatig door, dus het kan even duren voordat u bericht van ons krijgt. Dit duurt maximaal één dag.

 

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
Indien u heeft gekozen voor een doorlopend abonnement met een automatische incasso kunt u het abonnement op ieder moment weer beëindigen. Dat kan via de website of door een e-mail naar ons te sturen. Heeft u een andere abonnementsvorm? Neem in dat geval contact met ons op via [email protected].
error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]