Update: Is cryptomunten minen nog rendabel?

Afgelopen weken zijn de koersen van virtuele munten als Bitcoin en Ethereum hard gedaald. Vanaf het hoogtepunt zijn ze zelfs bijna gehalveerd. Deze correctie heeft niet alleen gevolgen voor bezitters van cryptomunten, maar ook voor mensen die deze munten minen.

Een maand geleden publiceerden we een artikel over het minen van cryptomunten en deelden we onze ervaringen met het minen van Ethereum. Wat heeft dit project tot op heden opgeleverd? En is het nog rendabel? In dit artikel leest u het vervolg van ons crypto mining avontuur, compleet met alle cijfers!

Lees verder op Geotrendlines Insider

(1.569 woorden, 5,7% getoond)

Verder lezen?

Dit Insider artikel is uitsluitend bestemd voor abonnees. Wilt u verder lezen? Neem dan een abonnement op Geotrendlines Insider.

Abonneer nu!

Gerelateerd:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]