Uniek: Rico Brouwer interviewt wereldberoemde Martin Armstrong

Tot mijn grote verbazing en verrassing is het Rico Brouwer, als eerste en enige Nederlander, gelukt de grote en wereldberoemde Amerikaan Martin Armstrong te interviewen. Dit interview dateert van 3 november: de dag van één van de belangrijkste en spannendste verkiezingen om het politieke leiderschap van de Verenigde Staten.

Het interview dat Rico heeft met Martin is te beluisteren vanaf 2 uur en 33 minuten. Rico vertelt hoe hij bij Armstrong is terechtgekomen en wat het voor hem heeft betekend. Armstrong spreekt over zichzelf, over zijn model, zijn Socrates-systeem en over zijn verwachtingen voor de politieke en financieel-economische toekomst van de Verenigde Staten en de hele wereld.

Martin Armstrong

Zelf heb ik – als groot bewonderaar van – Martin Armstrong al diverse keren op Geotrendlines Insider aandacht besteed aan zijn persoon en zijn unieke model. In het eerste artikel van 7 februari 2020 beschreef ik wie Armstrong is, waarom zijn Economic Confidence Model zo beroemd en uniek is en wat zijn model bijvoorbeeld sinds 1987 voorspeld heeft inzake de aandelenbeurzen.

Ook ging ik in op de belangrijke vraag wat we konden verwachten vanaf het laatste grote omslagpunt op 18-19 januari 2020 in zijn model. Tijdens die omslag zagen we de uitbraak van het coronavirus en de top in de aandelengrafieken van de FIX, een fonds van de 50 grootste beursgenoteerde bedrijven in China en in de GDOW, de 150 grootste beursgenoteerde bedrijven in de wereld.

In het tweede deel van 3 maart 2020 liet ik zien wat er van die verwachtingen is uitgekomen en welke aandelenbeurzen zoal een omslag hadden gemaakt op 18-19 januari 2020. Vervolgens keek ik in welk opzicht het omslagpunt een nieuwe trend in werking had gezet.

In het derde artikel van 2 september ging ik verder in op het Economic Confidence Model van Martin Armstrong. Hoe zit het model in elkaar, hoe verhouden de cycli zich tot elkaar etc.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Gerelateerd:

Eric Mecking

drs. Eric Mecking is historicus, schrijver, spreker, financieel-economisch analist en adviseur. Hij heeft zich gespecialiseerd in cyclisch denken en beursanalyses. Zijn unieke cyclische beleggingssysteem - Trend Tracker - gebruikt hij om te handelen op de financiële markten en om de belangrijkste beursontwikkelingen bij te houden voor Trendlines Insider.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]