Trump: “Stop klimaatakkoord en verlaag de belastingen”

Frankrijk moet uit het klimaatakkoord van Parijs stappen en het geld dat daarmee bespaard wordt teruggeven aan de bevolking. Dat zei de Amerikaanse president afgelopen zaterdag op twitter. Volgens hem zitten de mensen niet te wachten op hoge belastingen die nodig zijn om de klimaatdoelstelling van Parijs te halen.

“Het is een trieste dag en nacht in Parijs. Misschien is het tijd om een einde te maken aan het belachelijke en extreem dure Parijs akkoord en het geld terug te geven aan de mensen in de vorm van lagere belastingen. De VS liep daarin al voorop en is het enige grote land waar de emissie het afgelopen jaar gedaald is!”

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.