Trump: “Stop klimaatakkoord en verlaag de belastingen”

Frankrijk moet uit het klimaatakkoord van Parijs stappen en het geld dat daarmee bespaard wordt teruggeven aan de bevolking. Dat zei de Amerikaanse president afgelopen zaterdag op twitter. Volgens hem zitten de mensen niet te wachten op hoge belastingen die nodig zijn om de klimaatdoelstelling van Parijs te halen.

“Het is een trieste dag en nacht in Parijs. Misschien is het tijd om een einde te maken aan het belachelijke en extreem dure Parijs akkoord en het geld terug te geven aan de mensen in de vorm van lagere belastingen. De VS liep daarin al voorop en is het enige grote land waar de emissie het afgelopen jaar gedaald is!”

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]