Trump Journaal: Charlottesville en infrastructuur

Vorige week schreven we over het nieuwe wekelijkse nieuwsbulletin van Donald Trump, waarin de president zelf de regie heeft over de onderwerpen die behandeld worden. Vandaag verscheen het tweede deel van zijn journaal, gepresenteerd door de vrouw van Eric Trump. In deze aflevering ging het uiteraard over het geweld tussen verschillende groeperingen in Charlottesville, dat Donald Trump eerder al streng veroordeelde.

Daarnaast is er aandacht voor het bezoek van vice-president Mike Pence aan verschillende regeringsleiders en zakenmensen in Midden- en Zuid-Amerika. De Amerikaanse regering wil de handelsrelaties met de rest van het Amerikaanse continent verbeteren. Ook besteedde het nieuwe promotiekanaal van Trump aandacht aan een nieuwe ‘Executive Order’ die de president eerder deze week ondertekende, die ervoor moet zorgen dat nieuwe projecten voor het verbeteren van de infrastructuur sneller van de grond komen.

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]