Spoor van vernieling aangericht in Parijs

In Parijs is afgelopen zaterdag een spoor van vernieling achtergelaten door agressieve demonstranten. Nieuwe beelden uit Parijs laten van dichtbij zien dat er niet alleen geweld werd gebruikt tegen de politie, maar dat er ook op grote schaal gevels van bankgebouwen werden gesloopt en luxe auto’s in brand werden gestoken.

Ook zien we dat een harde kern van demonstranten gasmaskers gebruikt om zich te beschermen tegen de inzet van traangas door de politie. Politiewagens worden op een gegeven moment van achteren aangevallen en gaan er verhalen rond dat relschoppers vuurwapens van de politie buit hebben gemaakt. Hieronder een samenvatting van de rellen van afgelopen zaterdag.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]