Spoor van vernieling aangericht in Parijs

In Parijs is afgelopen zaterdag een spoor van vernieling achtergelaten door agressieve demonstranten. Nieuwe beelden uit Parijs laten van dichtbij zien dat er niet alleen geweld werd gebruikt tegen de politie, maar dat er ook op grote schaal gevels van bankgebouwen werden gesloopt en luxe auto’s in brand werden gestoken.

Ook zien we dat een harde kern van demonstranten gasmaskers gebruikt om zich te beschermen tegen de inzet van traangas door de politie. Politiewagens worden op een gegeven moment van achteren aangevallen en gaan er verhalen rond dat relschoppers vuurwapens van de politie buit hebben gemaakt. Hieronder een samenvatting van de rellen van afgelopen zaterdag.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Lees ook:

Deel dit artikel: