Opnieuw demonstraties in Parijs

In Parijs is zaterdag opnieuw een demonstratie van de gele hesjes uit de hand gelopen. Demonstranten met gele hesjes hebben zich verzameld rond de Arc de Triomphe en blokkeren de openbare weg. Ook gebruiken sommigen geweld tegen de politie door met voorwerpen naar ze te gooien. Vorige week liep de situatie in de Franse hoofdstad ook al uit de hand en vrijdag waren er ook in Brussel gewelddadige demonstraties, waarbij een politieauto in brand werd gestoken en 74 mensen werden aangehouden.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.