Oliver Stone: “We slaapwandelen richting een nucleaire oorlog”

Volgens documentairemaker Oliver Stone moeten we ons ernstig zorgen maken over de toekomst van de wereld. Met de oplopende spanningen tussen Rusland en het Westen en alles wat op dit moment gaande is in de wereld lopen we het risico in een nucleaire oorlog gerommeld te worden.

Oliver Stone maakte de afgelopen jaren verschillende spraakmakende documentaires, zoals een documentairereeks over de Amerikaanse geschiedenis na de Tweede Wereldoorlog, een documentaire over de staatsgreep in Oekraine en een film over het leven van klokkenluider Edward Snowden.

Binnenkort verschijnt er een nieuwe reeks interviews van Oliver Stone met de Russische president Poetin. Daar zullen we op Geotrendlines verslag van doen.

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]