Nog meer Amerikaanse wapens gevonden in Syrië

Het Syrische regeringsleger heeft opnieuw een lading Amerikaanse wapens en munitie gevonden, zo meldt het Syrische persbureau SANA. Het materiaal werd in beslag genomen nadat terroristen in de Syrische stad Daraa zich hadden overgegeven. Op de beelden zien we niet alleen machinegeweren, raketwerpers, mortieren, anti-tank systemen een grote voorraad munitie, maar ook gasmaskers, communicatie-apparatuur en zelfs complete tanks.

De gematigde rebellen van het vrije Syrische leger en het Russische leger bereikten onlangs een overeenkomst, waardoor rebellen de mogelijkheid kregen om zich over te geven en de wapens in te leveren. Het Syrische regeringsleger probeert de laatste bolwerken van terreurbeweging Al Nusra in het zuidelijke deel van het land te veroveren.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]