Nieuwe raketaanval op Syrië treft Aleppo en Hama

Afgelopen nacht hebben er op verschillende plekken in Syrië nieuwe luchtaanvallen plaatsgevonden, zo meldt het Syrische persbureau SANA. Verschillende ooggetuigen melden dat militaire doelen in Hama en Aleppo zijn aangevallen, waarbij volgens de laatste berichten meer dan veertig doden en zestig gewonden zijn gevallen. Ook wordt er melding gemaakt van een grote explosie bij een wapendepot, die een aardbeving met een kracht van 2,6 op de schaal van Richter veroorzaakte.

Volgens freelance journalist Danny Makki, die vanuit Syrië voor diverse Westerse media verslag doet, waren de aanvallen van afgelopen nacht vooral gericht op militaire posities met een grote Iraanse bezetting. Verschillende bronnen op twitter spreken van vele tientallen dodelijke slachtoffers aan Iraanse zijde. Het is op dit moment nog onduidelijk wie deze luchtaanvallen heeft uitgevoerd.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]