Nieuwe Insider artikelen in de webshop!

We hebben weer een aantal nieuwe Insider artikelen toegevoegd aan onze webshop. Deze artikelen kunt u eenvoudig via onze webshop bestellen en downloaden. We hebben een interessante publicatie over de mediaoorlog tussen de Verenigde Staten en China en de laatste ontwikkelingen over digitaal centralebankgeld. In dit Insider artikel bespreken we een veel gehoord argument tegen Bitcoin, namelijk dat men het vooral voor criminele doeleinden gebruikt. Maar is dat wel zo?

Ook interessant is deze analyse van Sander Boon over monetaire verruiming. Hij legt uit waarom deze vorm van monetair beleid, ook wel bekend als quantitative easing, niet werkt. Een artikel dat u ook niet mag missen is deze analyse over hoe de belastingbetaler steeds meer opdraait voor toenemende risico’s van ons financiële systeem. De belastingbetaler staat voor steeds grotere bedragen garant, misschien wel zonder dat u dat weet!

Klik hier voor de webshop

Meer lezen? Abonneer op Geotrendlines Insider!

Wilt u alle artikelen lezen? Neem dan een abonnement op Geotrendlines Insider. Daar publiceren we analyses waarmee we verder de diepte in gaan en het nieuws vanuit een andere invalshoek belichten. Nieuwsgierig? Voor €25 kunt u een maand lang al onze Insider artikelen (dus ook het volledige archief) lezen. Kiest u voor een kwartaal- of jaarabonnement, dan bent u goedkoper uit en krijgt u een boek als welkomstcadeau toegestuurd. Bij een jaarabonnement op Geotrendlines Insider kunt u nu ook kiezen voor het boek De Bitcoin Standaard, een aanrader voor iedereen die meer wil leren over crypto en de technologie achter blockchain.

Klik hier om te abonneren

Neemt u een jaarabonnement op Geotrendlines Insider? Dan krijgt u het boek De Bitcoin Standaard cadeau

Gerelateerd:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]