Nieuw: Geotrendlines Insider artikelen nu ook los te koop

Vanaf nu is het ook mogelijk om Geotrendlines Insider artikelen los te kopen. Dit zijn de artikelen die exclusief voor abonnees verschijnen op de website van Geotrendlines Insider. Daarmee komen we tegemoet aan de wens van mensen die meer over een specifiek onderwerp willen lezen, zonder gelijk een abonnement af te sluiten. De populairste artikelen zijn op dit moment in onze webshop terug te vinden en gaandeweg zullen we meer artikelen toevoegen.

In onze webshop kunt u de Insider artikelen eenvoudig kopen en afrekenen. Na betaling krijgt u de artikelen als pdf per e-mail toegestuurd. Wilt u een Geotrendlines Insider artikel lezen dat nog niet in de webshop staat, neem dan gerust contact met ons op. We zullen het artikel dan aan ons assortiment toevoegen.

Nieuwsgierig? Klik hier om naar de webshop te gaan

Gerelateerd:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]