NAVO beschuldigt Rusland van vergiftiging Skripal

De secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg en de Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson hielden vandaag een gezamenlijke persconferentie over de ontwikkelingen met betrekking tot het vergiftigingsincident in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens beide heren zijn er zeer duidelijke aanwijzingen dat Rusland verantwoordelijk moet worden gehouden voor dit incident, waardoor de voormalig dubbelspion Skripal en zijn dochter in het ziekenhuis opgenomen moesten worden. NAVO-topman Stoltenberg zei daar het volgende over:

Verder lezen?

Onze artikelen zijn tot een paar uur na publicatie voor iedereen toegankelijk. Daarna alleen voor abonnees. Wilt u ook toegang tot alle Geotrendlines artikelen? Klik dan hier om te abonneren.

Abonneer nu!
Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]