Max Blumenthal geeft toelichting over Venezuela bij de Verenigde Naties

Max Blumenthal van The Grayzone Project werd onlangs uitgenodigd bij de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties om een toelichting te geven op de situatie in Venezuela. Tijdens deze sessie deelde hij zijn eigen ervaringen over de crisis in het land. Ook noemde hij een aantal voorbeelden van van desinformatie over de crisis in Venezuela die de laatste tijd door de Westerse media zijn verspreid.

Blumenthal deed de afgelopen weken verslag vanuit Venezuela. Daar constateerde hij dat veel van de berichten in de Westerse media niet overeen kwamen met zijn persoonlijke observaties. Zo ontdekte hij dat er ondanks de crisis nog steeds genoeg voedsel verkrijgbaar is in de supermarkten en op openbare markten. Ook sprak hij met verschillende voor- en tegenstanders van de regering van president Maduro.

Hieronder ziet u de toelichting van Max Blumenthal bij de Verenigde Naties, gevolgd door een korte compilatie van de verschillende reportages die hij maakte met zijn team. Deze reportages zijn te vinden op hun YouTube kanaal.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.