Lezersvraag: Hoeveel vermogen in goud en cryptomunten?

Goud en Bitcoin hebben de laatste jaren een mooi rendement behaald, maar is dat ook een goed argument om vol in deze beleggingscategorieën te stappen? Die vraag stelde een abonnee ons deze week. Een interessante vraag, omdat een traditionele beleggingsportefeuille met alleen aandelen en obligaties op zichzelf niet toereikend is om vermogen te beschermen én een goed rendement te behalen. Zijn goud en crypto dan de oplossing? En hoeveel goud en crypto zouden we dan aanraden in een crisisbestendige beleggingsportefeuille?

Verder lezen?

Onze artikelen zijn tot een paar uur na publicatie voor iedereen toegankelijk. Daarna alleen voor abonnees. Wilt u ook toegang tot alle Geotrendlines artikelen? Klik dan hier om te abonneren.

Abonneer nu!

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Wilt u meer weten over goud en Bitcoin? In ons boek Van Goud tot Bitcoin! geven we praktische tips over het veilig kopen en bewaren van deze alternatieve beleggingen.

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]