Wilt u net als tienduizenden lezers alles weten over inflatie, goud en geopolitieke trends?

Kortingscode: goldrepublic22

Waarom Geotrendlines Insider?

Als abonnee houden we u meerdere keren per week op de hoogte van de belangrijkste economische en geopolitieke trends. Wat betekent de oorlog in Oekraïne, de recordinflatie en de huizenmarktbubbel voor uw vermogen? En waarom gaan goud en grondstoffen weer een belangrijke rol spelen? Juist in deze tijd is het belangrijk om uzelf goed te informeren. Het team van Geotrendlines helpt u daarbij.

Een greep uit onze onderwerpen:

♦ Oplopende spanningen tussen Rusland en de westerse wereld

♦ Hoe ons geldsysteem vastloopt en de opkomst van cryptomunten

♦ Herwaardering van goud en andere strategische grondstoffen

Het jaarabonnement op Geotrendlines Insider kost normaal €250, maar via deze pagina kunt u tot eind april profiteren van een uniek aanbod. Met onderstaande kortingscode krijgt u namelijk €50 korting op een jaarabonnement! 

Daarnaast krijgt u bij een jaarabonnement ons boek Van Goud tot Bitcoin! t.w.v. €34,95 cadeau.

Wat zijn de voordelen?

♦ Meerdere keren per week unieke en vernieuwende economische en geopolitieke analyses

♦ Toegang tot het archief van honderden analyses

♦ Toegang tot het team van Geotrendlines voor vragen en voor op maat gemaakte analyses

Kortingscode: goldrepublic22

Over ons

Geotrendlines Insider is een initiatief van Frank Knopers, Sander Boon en Eric Mecking. Wij schrijven al jaren over de financiële markten, geldsystemen en edelmetalen, maar ook over nieuwe trends zoals virtuele munten. Frank Knopers schrijft al sinds 2012 over de goudmarkt en de financiële markten voor Goudstandaard en Holland Gold. Sander Boon heeft de afgelopen jaren als onafhankelijk politicoloog al veel onderzoek gedaan naar geld, macht en het monetaire systeem. Hij schreef in 2012 het boek De Geldbubbel. Eric Mecking is historicus en schrijver van verschillende boeken, waaronder Deflatie in Aantocht en Geld, Goud en Zilver.

Frank Knopers

Frank Knopers (MSc) studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich naast de aandelenmarkt ook gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt. Van daaruit verdiepte hij zich in economische, monetaire en geopolitieke ontwikkelingen.

Sander Boon

drs. Sander Boon is politicoloog. Hij is een gedreven politiek-economisch en monetair analist die verder kijkt en dieper graaft en daardoor vaak verborgen verbanden ontdekt. Hierdoor heeft hij een unieke kijk op sociaal-maatschappelijke, politiek-economische en monetaire trends en ontwikkelingen. In 2012 verscheen zijn boek De geldbubbel over ontwikkelingen in het internationale geldsysteem, de banksector en de politieke economie in de afgelopen honderd jaar.

Eric Mecking

drs. Eric Mecking is historicus, schrijver, spreker, en bovenal beursexpert, vermogensadviseur en financieel-economisch analist. Hij heeft zich gespecialiseerd in cyclisch denken en beursanalyses. Hij bekijkt de economie door een historische bril waardoor zijn blikveld veel verder reikt dan die van menig bankier of econoom. Bovendien weet hij, als geen ander het verleden te verbinden met het heden en door te trekken naar de toekomst.

Ons trackrecord

De afgelopen vijf jaar maakten we een correcte analyse van de volgende trends:

♦ Waarom de rente naar een historisch dieptepunt daalde

♦ Waarom goud steeds belangrijker wordt als monetaire reserve

♦ Waarom geopolitieke spanningen tussen Rusland en het westen toenemen

Wat zeggen abonnees over ons?

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]