Is er nog een toekomst voor de gevestigde media?

Het vertrouwen in de gevestigde media is de laatste jaren behoorlijk gedaald. Traditionele media als kranten, televisie en radio worstelen met de toenemende invloed van het internet en sociale media. Dankzij het internet heeft het publiek niet alleen toegang tot veel meer informatie, ook is het makkelijker geworden om informatie te verspreiden.

Hoe gaan de redacties van de gevestigde media om met deze snelle veranderingen in het medialandschap? En hoe kijken ze naar nepnieuws en desinformatie? In het programma Jinek een interessant gesprek met de hoofdredacteuren van vier verschillende grote kranten in Nederland.

Klik hier als de video niet wordt geladen.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]