Is er nog een toekomst voor de gevestigde media?

Het vertrouwen in de gevestigde media is de laatste jaren behoorlijk gedaald. Traditionele media als kranten, televisie en radio worstelen met de toenemende invloed van het internet en sociale media. Dankzij het internet heeft het publiek niet alleen toegang tot veel meer informatie, ook is het makkelijker geworden om informatie te verspreiden.

Hoe gaan de redacties van de gevestigde media om met deze snelle veranderingen in het medialandschap? En hoe kijken ze naar nepnieuws en desinformatie? In het programma Jinek een interessant gesprek met de hoofdredacteuren van vier verschillende grote kranten in Nederland.

Klik hier als de video niet wordt geladen.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.