Inloggen

Begin juni 2020 hebben we een nieuwe website gelanceerd voor alle Insider artikelen. Als abonnee van Trendlines Insider bent u hier via de nieuwsbrief van op de hoogte gebracht. U kunt met uw bestaande inloggegevens voor Geotrendlines ook inloggen op de nieuwe Trendlines Insider website.

Met de lancering van deze nieuwe site maken we het onderscheid tussen gratis artikelen (www.geotrendlines.nl) en de betaalde analyses en publicaties voor abonnees (www.trendlinesinsider.nl). Nieuwe Insider artikelen kondigen we aan op Geotrendlines, maar u wordt doorverwezen naar de nieuwe website. Daar kunt u het artikel lezen en indien gewenst ook opslaan en afdrukken.

Hoe werkt de nieuwe site?

U kunt met uw bestaande accountgegevens voor Geotrendlines inloggen op de nieuwe site. Klik in het menu op Login om toegang te krijgen tot alle Insider artikelen. Na het inloggen komt u op de account pagina, waar u in één oogopslag de status van uw account kunt zien.

Lukt het niet om in te loggen of bent u uw accountgegevens kwijt? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar [email protected]. We zullen u zo snel mogelijk helpen. Ook voor andere vragen over de nieuwe website of uw abonnement kunt u dit e-mailadres gebruiken. Wij hopen u hiermee van dienst te zijn.

Klik hier om naar de nieuwe Trendlines Insider website te gaan

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]