Hoe werkt de Discord Community

Hoe werkt de Discord Community?

De Discord Community van Geotrendlines is een besloten groep binnen het platform van Discord. Dit is een zeer gebruiksvriendelijk platform dat snel en intuïtief werkt. Dit programma is bereikbaar via uw webbrowser, maar voor de beste ervaring kunt u het ook installeren als een app op uw computer, tablet of smartphone. Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe u dit platform kunt gebruiken.

Geotrendlines Discord community

Stap 1: Download Discord

Stap 2: Maak een account aan via Discord

Stap 3: Verificatie account

Als abonnee heeft u een uitnodigingslink ontvangen voor de Geotrendlines Discord Community. Klik op deze link om toegang te krijgen tot de groep. Heeft u geen link van ons ontvangen? Stuur dan een email naar [email protected].

Als u de link heeft ontvangen en in de Geotrendlines groep bent gekomen ziet u in eerste instantie alleen de categorie welkomOm toegang te krijgen tot alle categorieën moeten wij eerst controleren of u een abonnement heeft op Geotrendlines Insider. Daarom zullen wij u via Discord vragen om het e-mailadres waarmee u een account heeft aangemaakt op Geotrendlines. Als dat gedaan is geven we u toegang tot alle discussiegroepen.

Heeft u nog vragen over Discord?

Heeft u nog vragen? Stuur dan gerust een email naar [email protected]. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel dit artikel:
error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]