Hoe moeten we verder met Europa?

Hoe moeten we verder met Europa? Is verdere integratie de enige levensvatbare optie, of zijn er andere manieren op de Europese samenwerking vorm te geven? En is de vrees voor een Europese superstaat terecht? Sid Lukassen en Derk Jan Eppink praten bij Café Weltschmerz over het gebrek aan Europese eenheid op bepaalde onderwerpen en de overdracht van soevereiniteit naar Brussel.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.