Geotrendlines lanceert nieuwe website voor Geotrendlines Insider

De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een nieuwe website voor alle Insider artikelen. Met een overzichtelijke pagina voor alle publicaties, een overzicht van alle actuele dossiers en een slimme zoekfunctie zijn alle publicaties snel te vinden. Deze nieuwe website voor Insiders is te vinden op insider.geotrendlines.nl.

Waarom een nieuwe website?

Met de lancering van deze nieuwe site maken we een duidelijk onderscheid tussen gratis artikelen (www.geotrendlines.nl) en betaalde analyses en publicaties voor abonnees (insider.geotrendlines.nl). Nieuwe Insider artikelen kondigen we aan op Geotrendlines, maar u wordt doorverwezen naar de nieuwe website om als abonnee de volledige artikelen te lezen.

Met de lancering van deze nieuwe site krijgen de Insider artikelen meer ruimte. Ook krijgt u als abonnee een beter overzicht van alle Insider artikelen. We hebben de vertrouwde look and feel van Geotrendlines overgenomen, zodat u zich snel thuis zult voelen op deze nieuwe website.

We hebben op deze nieuwe website ook een functie toegevoegd waarmee u gemakkelijk publicaties kunt opslaan en uitprinten. Ideaal als u deze liever op papier en op een witte achtergrond leest. Klik op de groene knop ‘Print Friendly’ onderaan elk artikel om deze te kopiëren voor eigen gebruik.

Hoe werkt de nieuwe site?

Abonnees van Geotrendlines Insider kunnen met hun bestaande accountgegevens voor Geotrendlines inloggen op de nieuwe site. Wilt u ook toegang tot alle analyses en publicaties op deze nieuwe site? Neem dan een abonnement op Geotrendlines Insider. Met een jaarabonnement of kwartaalabonnement krijgt u het boek ‘Neutraal Nederland in Oorlogstijd’ als cadeau thuisgestuurd!

Wij hopen u als abonnee te mogen verwelkomen.

insider.geotrendlines.nl

Gerelateerd:

Redactie

Dit artikel is geschreven door de redactie van Geotrendlines.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]