Geotrendlines.com gelanceerd!

Afgelopen weekend hebben we een compleet nieuwe Geotrendlines website gelanceerd, die voor 100% toegewijd is aan de internationale markt. Op Geotrendlines.com zullen we vanaf nu alle belangrijke artikelen van onze site ook in het Engels aanbieden, zodat we de internationale markt beter kunnen bedienen.

De afgelopen maanden hebben we al een aantal artikelen in twee talen aangeboden en was het mogelijk om binnen de Nederlandstalige site over te schakelen naar ons aanbod van Engelstalige artikelen. Omdat we in de toekomst ook het Engelstalige platform verder willen uitbouwen vonden we het een goed moment om voor dit doel een compleet nieuwe site op te zetten, waar uitsluitend de Engelstalige artikelen te vinden zullen zijn en waar discussies in het Engels gevoerd kunnen worden.

Geotrendlines.com

De meeste Engelstalige artikelen hebben we al naar het nieuwe platform verhuisd en op termijn zal ook de tweetalige functionaliteit op de Geotrendlines.nl website komen te vervallen.

Onze focus blijft vooralsnog op de Nederlandse versie van de site, wat betekent dat alle artikelen eerst in het Nederlands zullen verschijnen en dat de Engelstalige artikelen daarna op het nieuwe Geotrendlines.com zullen verschijnen.

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]