Europees Parlement nodigt Lauren Southern uit

Ook binnen het Europees Parlement is men niet te spreken over de gang van zaken omtrent Lauren Southern, een Canadese blogger die eerder deze week bij de Britse grens werd tegengehouden en ondervraagd over haar ‘extreem rechtse’ standpunten. Na een ondervraging van zes uur werd ze onder de terrorismewetgeving van het Verenigd Koninkrijk aangemerkt als een potentieel gevaar en kreeg ze een levenslang toegangsverbod tot het land.

De Britse Europarlementarier Janice Atkinson van Europe of Nations and Freedom (ENF) noemde deze gang van zaken een schending van het recht op vrijheid van meningsuiting en nodigde de blogger uit bij het Europees Parlement om haar verhaal te doen. Hieronder de video.

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]