Erdogan: “Waar is de democratie?”

De Turkse president heeft in het Turkse parlement hard uitgehaald naar de landen die Juan Guaido hebben erkend als regeringsleider van Venezuela. Hij spreekt zijn verbazing uit over het feit dat democratische landen een ander land de democratie ontzeggen, door een ander persoon als hun president aan te wijzen. Erdogan zei daar het volgende over:

“Wat gebeurt er op dit moment in Venezuela? Is Venezuela jullie staat? Hoe kun je iemand zeggen om te vertrekken, als hij zijn taak vervult nadat hij verkozen is? En hoe kun je het presidentschap voor een land aan iemand geven die zelfs niet verkozen is? Waar is de democratie? Zijn jullie niet democratisch?

Wat voor praktijken zijn dit? Kan er zoiets bestaan? Is het mogelijk om dit te accepteren? Neem de Europese Unie, wat de Europese Unie is hebben we gezien. Waar is de democratie? Wat is dit voor valsheid? Aan de ene kant zeggen jullie herhaaldelijk ‘democratie’ en ‘stembus’ en vervolgens gaan jullie de regering met macht en misleiding omverwerpen?”

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]