Erdogan: “Turkije laat zich niet op haar knieën dwingen”

De Turkse president haalt in een videoboodschap hard uit naar partijen die proberen de Turkse economie aan te vallen. De aanvallen op de economie, zoals Erdogan het noemt, zijn volgens hem niets meer of minder dan een poging om de regering omver te krijgen. In zijn toespraak verwijst hij overigens niet expliciet naar de Verenigde Staten, zoals Russia Today suggereert.

“De aanval op onze economie is absoluut niet anders dan de aanvallen op onze roeping en onze vlag. Het doel is hetzelfde en dat is om Turkije en de Turkse bevolking op haar knieën te dwingen en zich over te geven. Wij zijn een natie die liever wil dat haar keel doorgesneden wordt dan dat we moeten leven met een ketting om onze nek.

Als diegene die gefaald hebben in hun poging om Turkije op te laten geven, door samenwerking met terreurorganisaties, met vals spelen en met samenzweringen denken dat ze een ineenstorting teweeg kunnen brengen via de wisselkoers, dat zullen ze begrijpen hoe verkeerd ze het hadden.”

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]