Een andere blik op Rusland: Marie-Thérèse ter Haar en Eric van de Beek

Wat is er met Rusland gebeurd na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie? En hoe komt het dat de relatie tussen het Westen en Rusland de laatste jaren zo moeizaam verloopt? Journalist Eric van de Beek sprak voor Café Weltschmerz met Marie-Thérèse ter Haar van de Rusland & Oost-Europa Academie. Volgens Marie-Thérèse ter Haar hebben veel Nederlanders door de politiek en de media een verkeerd beeld gekregen van Rusland.

Marie-Thérèse ter Haar begeleidde Nederlandse multinationals op de Russische markt. Ze woont deels in Nederland en deels in Rusland. Ze geeft in Nederland lezingen en organiseert culturele groepsreizen naar Rusland en diverse voormalige Sovjetrepublieken.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]