Steun Geotrendlines met een donatie

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om volledig onafhankelijk journalistiek te bedrijven.

Sinds de oprichting van Geotrendlines in mei 2017 hebben we al meer dan 100.000 unieke bezoekers op de site gehad, veel meer dan we hadden verwacht. Per maand bezoeken bijna 15.000 mensen onze website en wekelijks ontvangen honderden lezers onze nieuwsbrief. Dit succes willen we graag voortzetten, maar dat gaat niet zonder investeringen. Naast de vele uren die we investeren in onze berichtgeving maken we ook kosten voor het in de lucht houden van deze site.

Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. U kunt een eenmalige donatie doen, maar het is ook mogelijk om ons initiatief maandelijks of eens per kwartaal te steunen met een machtiging.

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*Deel dit artikel: