Steun Geotrendlines met een donatie

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om volledig onafhankelijk journalistiek te bedrijven.

Sinds de oprichting van Geotrendlines in mei 2017 hebben we al meer dan 350.000 unieke bezoekers op de site gehad, veel meer dan we hadden verwacht. Per maand bezoeken ruim 30.000 mensen onze website en wekelijks ontvangen meer dan duizend lezers onze nieuwsbrief. Dit succes willen we graag voortzetten, maar dat gaat niet zonder investeringen. Naast de vele uren die we investeren in onze berichtgeving maken we ook kosten voor het in de lucht houden van deze site.

Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. U kunt een eenmalige donatie doen, maar het is ook mogelijk om ons initiatief maandelijks of eens per kwartaal te steunen met een machtiging.

Ons adres voor donaties in Bitcoin: 1CkiAXCnX4nH43g8PRMiHDHdtniQeEZydZ

De donatie verloopt via Mollie, een professionele en betrouwbare financiële dienstverlener. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

Naam*

E-mailadres*

Bericht

Bedrag €*Deel dit artikel: