China verkiest soevereiniteit boven agenda World Economic Forum

Het World Economic Forum (WEF) is inmiddels in brede kringen bekend. De globalistische organisatie die elk jaar in het Zwitserse Davos haar bijeenkomsten organiseert roept steeds meer weerstand op. Want de voorstellen die er worden gedaan om de maatschappij te hervormen zijn zeer controversieel. Ze gaan vaak over landsgrenzen heen en raken daarmee aan de belangen van democratische rechtsstaten.

Minder bekend is dat het WEF sinds 2007 ook een jaarlijkse summit organiseert in China. Door deze link met de communistische dictatuur zijn de totalitair aandoende voorstellen uit Davos ineens heel goed verklaarbaar. China geeft niet zo veel om privacy en burgerlijke vrijheden. Het land is bovendien goed geïntegreerd in de mondiale economie. Zit China in het mondiaal uitgesponnen WEF-netwerk en moeten we het ergste vrezen? Of zorgt de verzwakking van het mondiale dollarsysteem voor een andere Chinese koers?

Verder lezen?

Onze artikelen zijn tot een paar uur na publicatie voor iedereen toegankelijk. Daarna alleen voor abonnees. Wilt u ook toegang tot alle Geotrendlines artikelen? Klik dan hier om te abonneren.

Abonneer nu!

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Sander Boon

drs. Sander Boon is politicoloog. Hij is een gedreven politiek-economisch en monetair analist die verder kijkt en dieper graaft en daardoor vaak verborgen verbanden ontdekt. Hierdoor heeft hij een unieke kijk op sociaal-maatschappelijke, politiek-economische en monetaire trends en ontwikkelingen.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]