Boerenprotest in beeld

Vele duizenden boeren zijn vandaag naar Den Haag gegaan om te demonstreren tegen het regeringsbeleid. Door strengere regelgeving moeten boeren hun veestapel op termijn verkleinen, wat grote gevolgen heeft voor hun bedrijf. De boeren zijn boos over de manier waarop dit besluit tot stand is gekomen en daarom komen ze opnieuw in actie. Op deze pagina houden we een overzicht bij van het boerenprotest. De foto boven het artikel is gemaakt door Cuno de Bruin.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.