Beelden van demonstraties in Frankrijk

Afgelopen zaterdag waren er opnieuw grootschalige demonstraties in Parijs, maar de politie wist de situatie beter onder controle te houden. Vergeleken met een week geleden waren er minder aanhoudingen en vernielingen, maar de situatie is nog altijd gespannen. Ook in andere Franse steden waren demonstraties tegen de regering.

De politie was uitgerust met zwaarder materieel en zette ook speciale eenheden in die zich tussen de demonstranten mengden. Toch werd er ook het nodige geweld gebruikt om de menigte in bedwang te houden. Hieronder een beeldverslag via twitter en samenvattingen van verschillende media.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.