Beelden van demonstraties in Frankrijk

Afgelopen zaterdag waren er opnieuw grootschalige demonstraties in Parijs, maar de politie wist de situatie beter onder controle te houden. Vergeleken met een week geleden waren er minder aanhoudingen en vernielingen, maar de situatie is nog altijd gespannen. Ook in andere Franse steden waren demonstraties tegen de regering.

De politie was uitgerust met zwaarder materieel en zette ook speciale eenheden in die zich tussen de demonstranten mengden. Toch werd er ook het nodige geweld gebruikt om de menigte in bedwang te houden. Hieronder een beeldverslag via twitter en samenvattingen van verschillende media.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines Insider

De huidige overvloed aan informatie maakt het lastig de rode draad te vinden, laat staan te volgen. Een abonnement op Geotrendlines Insider voorziet u van unieke, objectieve en onafhankelijke insider informatie. Vlijmscherpe analyses, verdiepende achtergrondverhalen, alert services en beursanalyses over allerlei financiële activa en nog veel meer… over geld, goud en geopolitiek!

Als abonnee van Geotrendlines Insider loopt u altijd voor op de mainstream media. Wij helpen u het financiële systeem beter te begrijpen, uw vermogen te beschermen en uw geld te laten groeien.

Klik hier om te abonneren!

Print Friendly, PDF & Email

Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in het geldsysteem en de goudmarkt.

error: Wilt u dit artikel gebruiken? Neem dan contact met ons op via [email protected]