Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Dit onderzoek kreeg in 2014 een Hoofbosch scriptieprijs.

Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem. Later verbreedde zijn interessegebied van economische en monetaire zaken naar geopolitieke ontwikkelingen. In mei 2017 heeft Frank Knopers samen met Sander Boon Geotrendlines opgericht, een nieuw platform om de transitie in geld en geopolitiek te beschrijven en duiding te geven aan de belangrijkste trends op dit gebied.

Frank Knopers heeft de afgelopen jaren artikelen en analyses geschreven voor verschillende bedrijven in de goudhandel. Ook was hij van eind 2011 tot juli 2019 redacteur voor Marketupdate. In 2016 werd hij geïnterviewd door het Financieele Dagblad en in 2017 voor het programma De Nieuws BV op Radio 1. Ook geeft hij regelmatig toelichting op ontwikkelingen in de goudmarkt voor de Telegraaf.

Klik hier voor alle artikelen van Frank Knopers

E-mail: [email protected]

Volg Frank Knopers: