Achtste ronde van demonstraties gele hesjes

In Frankrijk wordt vandaag voor de achtste zaterdag op rij gedemonstreerd tegen de regering. Vele duizenden boze burgers met gele hesjes gingen de straat op. De beelden uit Parijs suggereren dat de opkomst na weken van protesten nog steeds aanzienlijk is. Ook elders in Frankrijk vinden vandaag grootschalige demonstraties plaats. Hieronder ziet u een livestream en diverse beelden van sociale media.

Volg Geotrendlines nu ook via Telegram

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Met uw donatie kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Zo houden we de site vrij van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen. Klik hier om te doneren!Gerelateerd:

Deel dit artikel:

Frank Knopers

Frank Knopers studeerde bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Twente in Enschede en behaalde een Master in Financial Management met een onderzoek naar de effectiviteit van waardebeleggen (value investing) in Nederland. Sinds het uitbreken van de financiële crisis is Frank zich gaan verdiepen in de werking van het geldsysteem.