Word lid van Geotrendlines

Geotrendlines is een onafhankelijk platform voor geopolitiek en economisch nieuws en dat betekent dat wij uit principe geen geld accepteren van overheidsinstanties, niet-gouvernementele organisaties of van adverteerders die rechtstreeks op onze site willen adverteren. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de enige manier is om volledig onafhankelijk journalistiek te bedrijven.

Sinds de oprichting van Geotrendlines in mei 2017 hebben we al meer dan 70.000 unieke bezoekers op de site gehad, veel meer dan we hadden verwacht. Dit succes willen we graag voortzetten, maar dat gaat niet zonder investeringen. Naast de vele uren die we investeren in onze berichtgeving maken we ook kosten voor het in de lucht houden van deze site.

Word abonnee

Met uw lidmaatschap kunnen we de site verder ontwikkelen en kunnen we ons nieuwsaanbod uitbreiden. Voor slechts €9,99 per maand wordt u lid van Geotrendlines en krijgt u naast de berichtgeving op onze website ook nog eens toegang tot onze wekelijkse nieuwsbrief, waarin we meer duiding geven aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van economie en geopolitiek.

Door lid te worden van Geotrendlines krijgt u niet alleen toegang tot deze extra nieuwsbrief, maar ondersteunt u ook deze website. Dankzij uw lidmaatschap kunnen we de site compleet vrij maken van advertenties en blijven wij onafhankelijk van andere financiële bronnen.

Wilt u geen abonnee worden, maar vind u het wel leuk om dit initiatief te steunen? Dan kunt u ook eenmalig een donatie van €9,99 doen.

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*


Deel dit artikel: